Talentgericht teamwork

Een groep van sterke medewerkers vormt niet noodzakelijk een sterk team. Van iedereen hetzelfde verwachten lijkt misschien logisch, maar zo gaat er veel talent en energie verloren. Om het menselijke kapitaal van je team ten volle te benutten is het net belangrijk dat je iedereen zo veel mogelijk volgens zijn talenten inzet.
 

Hitch gebruikt bewezen modellen om de sterktes van je mensen in kaart te brengen. Je krijgt inzicht in waar je ze optimaal kan inzetten en hoe ze zich verder kunnen ontplooien. We nemen de teams mee en koppelen de resultaten aan hun aanpak voor individuele of collectieve taken. 
 

Een duidelijke kijk op wat medewerkers energie geeft, haalt eventuele spanningen weg, laat medewerkers beter tot hun recht komen en heeft zo meteen een positieve impact op de werking van je organisatie.
 

Image

Ervaar een betere samenwerking in je team.

Door de juiste persoon in je team op de juiste plaats te zetten, haal je het maximum uit je menselijke kapitaal. Hitch helpt je graag.

"Met Hitch creëerden we een duidelijker rolverdeling waardoor problemen nu snel en kordaat worden aangepakt."

Lies Vlamynck
Paardensport Vlaanderen

Hoe we helpen?

Productiviteitsmodel van Lencioni

Het productiviteitsmodel van Lencioni is een belangrijke houvast richting een betere samenwerking in je team. Het toont op een toegankelijke manier waar je mensen het best inzet. Via gerichte oefeningen en een optionele onderhoudsfase verankeren we deze inzichten en kennis duurzaam in je team.
 

Opleidingssessie

Geen theorie, wel praktijk. Tijdens interactieve sessies dompelen we je onder in modellen, tools en nieuwe inzichten. Zo leer je de juiste vaardigheden om je medewerkers te laten groeien en optimaal in te zetten. 

Individueel en in groep

Leren van elkaar en individuele coaching werken versterkend. Tijdens 1-op-1-sessies en intervisie met enkele collega’s verankeren we je nieuwe kennis en ontwikkelen we jouw vaardigheden. Klaar om de werkvloer te versterken.