Efficiënt vergaderen

Je gaat van overleg naar overleg en je takenlijst van de dag blijft verder onaangeroerd. Herkenbaar? Feit is dat weinig mensen wild enthousiast zijn over vergaderen. Nochtans is voldoende en grondig overleg cruciaal voor de goede werking van je organisatie. Effectief vergaderen is de manier bij uitstek om tijd te winnen voor kerntaken.

Verschillende types overleg dienen verschillende doelen. Hitch geeft je inzicht in de overlegvormen, wanneer je welke het best inzet, hoe je bepaalt wat er op de agenda komt en wie aanwezig moet zijn. Hierdoor verlopen vergaderingen efficiënter. Bovendien nemen de aanwezigen naast de belangrijke inzichten en beslissingen ook tonnen energie mee voor de rest van hun werkdag.

Image

Win tijd en genereer tonnen energie.

Genereer met Hitch tonnen energie met een goede vergadering.

Hoe helpen we?

Inzicht in vergadervormen

Concrete methodieken en een goed inzicht in de bestaande vergadervormen geven je stevige handvatten. Toch maken we het graag nog concreter. Met individuele coaching vormen we leidinggevenden tot betere moderatoren van vergaderingen.

Opleidingssessie

Geen theorie, wel praktijk. Tijdens interactieve sessies dompelen we je onder in modellen, tools en nieuwe inzichten. Zo leer je de juiste vaardigheden om je medewerkers te laten groeien en optimaal in te zetten. 

Individueel en in groep

Leren van elkaar en individuele coaching werken versterkend. Tijdens 1-op-1-sessies en intervisie met enkele collega’s verankeren we je nieuwe kennis en ontwikkelen we jouw vaardigheden. Klaar om de werkvloer te versterken.