Autonome motivatie

Motivatie is veel krachtiger dan ‘moetivatie’. Gelukkig zijn er heel wat manieren om motivatie te stimuleren en te behouden. Onderzoek toont aan dat inzetten op zelfstandigheid, verbondenheid, competentie en zingeving leidt tot zogenaamde autonome motivatie. En die is veel duurzamer en kwalitatiever dan motivatie door sancties of enkel vergoedingen  aan prestaties te koppelen.


Samen met Hitch bekijk je waar je vandaag staat als het op autonomie, verbinding, competentie en zingeving van de rollen in je team aankomt. Welke interventies laten de autonome motivatie groeien? Je wordt een echte motivatiemanager en dat vertaalt zich al snel in meer betrokken en tevreden medewerkers. 
 

Image

Creëer betrokken en tevreden medewerkers.

Met Hitch ontdek je de kracht van autonome motivatie.

Hoe helpen we?

Wetenschappelijk bewezen

Elke begeleiding heeft stevige fundamenten en bewezen effect. Onderzoek toont aan dat ‘autonome motivatie’ duurzaam en kwalitatief is. Met een concrete aanpak bouwen we deze motivatie bij je medewerkers uit. 

Opleidingssessie

Geen theorie, wel praktijk. Tijdens interactieve sessies dompelen we je onder in modellen, tools en nieuwe inzichten. Zo leer je de juiste vaardigheden om je medewerkers te laten groeien en optimaal in te zetten. 

Individueel en in groep

Leren van elkaar en individuele coaching werken versterkend. Tijdens 1-op-1-sessies en intervisie met enkele collega’s verankeren we je nieuwe kennis en ontwikkelen we jouw vaardigheden. Klaar om de werkvloer te versterken.