Image

Wij brengen mensen in beweging

Image

Ons team

Image

Koen Vermeulen

Zaakvoerder

Ondernemer en gangmaker in hart en ziel. Als 100 % positivo injecteer ik sterk peoplemanagement in de brede socialprofitsector. Zo komen mensen en organisaties in beweging.

Image

Eveline Werbrouck

Procesmanager en individueel coach

Believer in het potentieel van mensen, al zijn ze zich vaak zelf niet bewust van hun eigen mogelijkheden. De missie: het beste in mensen naar boven halen zodat ze hun talenten volledig kunnen benutten.

Image

Joline Willaert

Trainer en groepscoach

Motivator pur sang, die mensen graag in beweging brengt vanuit een positieve mindset. Door te kijken naar wat kan, in plaats van wat niet lukt, zetten we stappen vooruit. In connectie met elkaar en met je merk.

Image

Margot Mys

Trainer en groepscoach

Via expertise in de welzijns- en openbare sector uitgegroeid tot voorvechter van vrijwilligheid in al zijn facetten. Vanuit het geloof dat enthousiasme enthousiasmeert en goesting groeit door een goede omkadering en ondersteuning. Bouwen dus aan mensen en organisaties.

Image

Ineke Daelman

Procescoach leiderschap en organisatieontwikkeling

Competitiebeest met een passie voor sport en gezondheid. Diezelfde passie is de hefboom om impact te creëren op mensen, organisaties en de maatschappij. Van kennismakingsgesprek tot implementatie.

Image

Sam Geleyn

Procescoach leiderschap en organisatieontwikkeling

Voormalig leidinggevende en gepassioneerde coach in de social profit. Duidelijke structuren en verantwoordelijkheden helpen mensen en organisaties groeien. Een positieve flow, daar gaan we steeds voor!

Image

Stijn Van Gestel

Freelance medewerker

Sportieve groeicoach. Interactiviteit en kruisbestuiving zijn de succesingrediënten om samen verder te groeien. Impact maken geeft steeds weer goesting om door te gaan, voor vrijwilligers, medewerkers en de coach.

Image

Sofie Beunen

Freelance medewerker

Aanstoker van vlammetjes. Vrijwilligers en beroepskrachten valideren in hun gedrevenheid en engagement, maar ook in hun kennen en kunnen, hun groeikansen en mogelijkheden, is de missie.

Image

Lies Cappoen

Freelance medewerker

Gids voor zoekende medewerkers. Positieve energie is de beste manier om samen het pad terug te vinden en vol overtuiging en enthousiasme stappen in de goede richting te zetten. Op weg naar nog meer energie.

Image

Tom Van de Velde

Freelance medewerker

Connector van mensen. Veel mensen hebben een onstopbare drive in hun werk voor een socialprofitorganisatie. Toch ontstaat echte magie pas als je als team samen dingen aanpakt. Netwerken is de boodschap.

Image

Ellen Kimpe

Freelance medewerker

Schetser van stabiele kaders. Modellen, inzichten en kaders bieden een houvast. Met antwoorden op de uitdagingen in een snel veranderend vrijwilligerslandschap en tonnen enthousiasme er bovenop.

Goesting om met ons samen te werken?

Menselijk kapitaal optimaal inzetten is de grootste hefboom voor mooie groeiverhalen. Ook voor dat van jouw organisatie. Klaar om in beweging te komen?
 

Waar het begon…

2009

Koen Vermeulen trekt voor het eerst de baan op met een passie voor de social profit en een missie om organisaties in Vlaanderen vrijwilligersvriendelijker te maken. Via training brengt hij mensen enthousiast in beweging.

2012

VrijwilligerswerkWerkt is geboren. De missie blijft hetzelfde: organisaties transformeren naar vrijwilligersvriendelijke milieus. De trainingen en opleidingen worden echte trajecten op maat die beweging in gang zetten.

2014

De eerste langlopende procesbegeleidingen gaan van start. Hierbij maken organisaties een doorstart om een futureproof beleid te ontwikkelen voor vrijwillig engagement. De organisatiestructuur- en cultuur van vrijwilligersorganisaties worden geheroriënteerd.

2017

‘Mensen met goesting in beweging zetten’ wordt onze leuze. 

VrijwilligerswerkWerkt breidt zijn scope verder uit. Vanuit de impact die we realiseren op de vertrouwde thema’s komen er vragen om ook aansluitende thema’s op te nemen, breder dan vrijwilligerswerk. Leadership, teamontwikkeling, organisatieontwikkeling, klantgerichtheid,… We gaan hier graag op in.

2023

De vraag naar procesbegeleidingen groeit, het team van VrijwilligerswerkWerkt groeit mee. We ontdekken hoe breed en divers, maar tegelijk hoe specifiek de social profit is. Vanuit eigen inzichten ontwikkelen we zelf kaders om organisaties rond te bouwen. De basis is steeds het versterken van menselijk kapitaal in en rond socialprofitorganisaties.

2024

De naam VrijwilligerswerkWerkt dekt de lading niet meer. Intrinsieke motivatie wordt de drijfveer en dat gaat ruimer dan vrijwilligheid. Onze expertise rond sterk vrijwilligersbeleid geeft ons een unieke blik op positief en langdurig engagement.

We slaan onze vleugels verder uit en vervellen tot Hitch, het merk waar alles draait rond menselijk kapitaal, 100 % geënt op de social profit.