Hoe we beweging in gang zetten

Het menselijk kapitaal in je organisatie optimaal inzetten is de sleutel tot succes. Of je uitdaging nu ligt in het motiveren van vrijwilligers,  versterken van betrokkenheid van medewerkers, constructief omgaan met conflicten op de werkvloer, ontwikkelen en implementeren van een gedeelde visie op leiderschap of nog iets helemaal anders: we geven je handvatten om aan de slag te gaan.

Image

Opleidingen

Opleidingen op maat

Via een verkennend gesprek luisteren wij naar de vraag en werken we een opleiding op maat van de organisatie uit. Deze opleidingen gaan door bij de klant. 

Lees meer

Vast opleidingsaanbod

Digitaal of fysiek, van webinar op je eigen tempo tot een 4-daagse  in Laarne.

Lees meer

Begeleiding

We stappen mee aan boord van je organisatie. Jouw team vormt de basis waarop we modellen aanbrengen, bijschaven en implementeren in de praktijk. Samen gaan we aan de slag. Van korte trajecten tot langlopende processen.

Advies

Tijdens een persoonlijk gesprek of met enkele mensen  uit je organisatie reflecteren we samen op pijnpunten, uitdagingen, vragen uit de praktijk, … Je krijgt heel wat nieuwe inzichten, waar je zelf mee aan de slag kan.

Keynotes

Verhalen vertellen is een krachtige manier om mensen goesting te geven om iets in beweging te zetten. We delen de inzichten van intense ervaring in de social profit op een boeiende, soms grappige en bovenal oprechte manier. Zo zijn we graag de vonk die het vuur in je team doet ontbranden.

Image