Zelforganisatie

Behoeftes veranderen, zowel bij je medewerkers als bij je doelpubliek. Om daar voldoende op in te spelen, zeker binnen een groeiende organisatie, heb je een duidelijke visie en structuur nodig. Bij Hitch geloven we in de kracht van ‘zelforganisatie’. Door je medewerkers zelf verantwoordelijkheid en autonomie te geven binnen een duidelijk kader wordt je organisatie voldoende wendbaar om mee te evolueren. Lang leve intrapreneurs!

Hitch brengt eerst de noden van je organisatie in kaart. Die zetten de krijtlijnen uit van je ideale organisatiestructuur. Uiteraard implementeren we samen ook het nieuwe organogram. We plannen, begeleiden en voorzien regelmatig terugkoppeling. Verandering is uitdagend, maar door een geschikte structuur te implementeren, ervaar je de kracht van een wenbare, efficiënte en effectieve organisatie. 
Hitch begeleidt deze beweging die direct impact heeft op de algemene werking en op je eigen planning, met meer rust en focus als direct resultaat.

Image

Ervaar de kracht van een wendbare organisatie.

Speel met Hitch in op veranderende behoeftes met de duidelijke structuur van zelforganisatie.

"Op basis van inzichten en feedback boetseerde Hitch een aanpak op maat van onze organisatie".

Kristien Van Mechelen
Kazou

Hoe helpen we?

Focus op kerntaken

Binnen een duidelijke organisatiestructuur kent iedereen zijn verantwoordelijkheden. Bovendien weet elke medewerker bij wie hij met vragen of problemen terechtkan. Zo gaat minder tijd naar afstemming en overleg, en blijft er meer tijd om te focussen op je kerntaken.

Opleidingssessie

Geen theorie, wel praktijk. Tijdens interactieve sessies dompelen we je onder in modellen, tools en nieuwe inzichten. Zo leer je de juiste vaardigheden om je medewerkers te laten groeien en optimaal in te zetten. 

Individueel & in groep

Leren van elkaar en individuele coaching werken versterkend. Tijdens 1-op-1-sessies en intervisie met enkele collega’s verankeren we je nieuwe kennis en ontwikkelen we jouw vaardigheden. Klaar om de werkvloer te versterken.