Een strategisch hr-beleid

Wil je graag talentvolle medewerkers aantrekken en behouden? Dan is een strategisch hr-beleid een must. Dat gaat verder dan het correct uitbetalen van de lonen. Medewerkers zoeken steeds vaker naar een werkplek met kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Ook in kleine organisaties is nood aan een duidelijke visie en beleid.

Samen met Hitch breng je de wensen en noden in kaart op het vlak van rekrutering, onboarding, verloning, opleiding, coaching, evaluatie, flexibel werken, … Door je teams te betrekken bij de ontwikkeling van dit kader vorm je een hr-beleid dat breed gedragen wordt. Medewerkers voelen zich gesteund en weten waar ze terechtkunnen met hr-vragen. Dat maakt hen meer betrokken en gemotiveerder dan ooit.

Image

Trek talentvolle medewerks aan.

Hitch bouwt mee aan een strategisch hr-beleid.  Trek vandaag nog talentvolle medewerkers aan en ontdek hoe je ze behoud.

Hoe helpen we?

Expertise voor jouw sector

We brengen expertise uit een brede waaier aan organisaties en sectoren samen. De best practices vormen stevige fundamenten voor jouw hr-beleid. Zo maken we in sneltempo een (door)start van een hr-beleid op maat van jouw organisatie.

Opleidingssessie

Geen theorie, wel praktijk. Tijdens interactieve sessies dompelen we je onder in modellen, tools en nieuwe inzichten. Zo leer je de juiste vaardigheden om je medewerkers te laten groeien en optimaal in te zetten. 

Individueel en in groep

Leren van elkaar en individuele coaching werken versterkend. Tijdens 1-op-1-sessies en intervisie met enkele collega’s verankeren we je nieuwe kennis en ontwikkelen we jouw vaardigheden. Klaar om de werkvloer te versterken.