De coach in de mediacoach

Startspreker Opleidingstraject Mediacoach Mediawijsheid

Ik heb een missie, ik maak een plan. Mensen kruipen nogal eens in stilte achter hun bureau, maken vanuit hun missie een plan en zoeken dan mee de uitvoerders voor hun plan.
Het kan beter, het kan sterker. Door van bij de start in te zetten op communitybuilding engageer je collega’s om mee vorm te geven aan je missie. Je maakt de beweging van jouw missie naar een gedeelde missie.  Ook als mediacoach. Je werkt samen aan een positieve mindset, aan beleving, aan gedeeldheid, aan gretigheid, aan trots. En daar wordt je organisatie alleen maar beter van.

Image
keynote mediacoach
Plaats: Verschillende locaties in Vlaanderen
Sector: Onderwijs

Een community inspireren en motiveren

Jaarlijks worden we als startspreker geprogrammeerd in de trajecten Mediacoach. Een publiek van zo’n 200 mensen uit het onderwijs, de jeugd- en welzijnssector, lokale en bovenlokale besturen, de bibliotheeksector. We nemen deze mediacoaches in wording mee in de why, what en how van sterke communitybuilding. De schrik om er alleen voor te staan met een plan buigen we om naar een stevige basis om met goesting en kunde een community te vormen. Met een positieve beleving, gedeelde gedrevenheid en een sterke connectie als direct resultaat.

Met goesting en kunde een community vormen

Een bewuste aanpak leidt tot betrokkenheid

Positief, inspirerend en begeesterend

"De startlezing biedt heel wat tips en tricks om te starten met ons project. Dit alles wordt op een luchtige en inspirerende manier gebracht."

deelnemer mediacoach

Take aways

  • Een community is een open groep van mensen die werken vanuit een gedeelde missie, elk op maat van zijn of haar bereidheid en bekwaamheid.
  • Een plan maak je nooit - alleen - in stilte -  van achter je bureau. 
  • Connectie met mensen en hun kijk is de eerste opstap naar sterke communities.