Belemmeringen transformeren tot kansen voor groei.

Individuele coaching legt het potentieel bloot.   We zijn ons  niet bewust van het feit dat er heel wat belemmerende overtuigingen, onvervulde behoeften en  blokkerende gewoontes ons gedrag bepalen.  Tijdens individuele gesprekken leggen we dit  bloot en kiezen we resoluut om ze te vervangen door helpende en richtinggevende drijfveren.  Dat maakt de coaching van Hitch zo doelkrachtig.

 

Image

Ervaar de voordelen van individuele coaching.

" Ik ging van zelftwijfel naar zelfvertrouwen.  Hierdoor stuurde ik mijn teamleden vlotter aan met als gevolg minder frustraties in de teams".

Hoe helpen we?

Image

Verkennend gesprek

Wat zijn jouw doelen? Wat houdt je tegen? Wat is je verwachting van coaching?  Aan de hand van een verkennend gesprek gaan we dieper in op je vragen en noden.

 

Image

Coachingsgesprekken

Op basis van het verkennend gesprek stellen we een traject samen dat perfect aansluit bij jouw noden. Nieuwe of sterkere skills vloeien hieruit voort.

Image

Onderhoudsfase

Na een coachingstraject is het mogelijk om nog enkele gesprekken in te plannen.  Met deze gesprekken houden we vinger aan de pols.  

Image

Veel gestelde vragen over individuele coaching

Met welke vragen kan ik bij jullie terecht?

Tijdens het verkennend gesprek bekijken we steeds met welke vragen je zit en aan welke doelen je wilt werken.  Dit gaat over skills in je rol, inzicht in je persoonlijk functioneren of inzicht in je context. Nieuw of sterkere skills vloeien hieruit voort.  

Uit hoeveel gesprekken bestaat een individueel coachingsgesprek?

Dit is afhankelijk van de doelen die jij je stelt.  We gaan steeds in overleg en bepalen samen wat mogelijk is.  Eens de coaching is afgerond, kan je nog opteren voor een onderhoudsfase.  Hiermee houden we vinger aan de pols zodat de nieuwe inzichten en sterkere skills duurzaam blijven.

Hoe lang duurt een gesprek?

Meestal duurt een gesprek anderhalf uur.  

Waar gaan de gesprekken door?

Bij voorkeur gaan de gesprekken door bij ons op kantoor in Laarne.  Door afstand te nemen van je dagelijkse situatie zorgen we voor een grotere mentale ruimte die verandering stimuleert.